Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

Ja, har vi ikke egentlig tenkt det hele tiden? Topp moderne flymaskiner forsvinner bare ikke av seg selv, og de tåler storm og uvær. Feil på fartsmålere? Mulig, men nå har det dukket opp noe jeg mener er en langt mer troverdig teori: Muslimske terrorister!

Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen:


«L’Express’ kilde i den franske regjeringen opplyser at koblingen til terrornettverket er høyst oppsiktsvekkende
«

Den franske regjeringen bekrefter på det nærmeste at det er muslimske terrorister som står bak!

Verden er altså blitt enda mer utrygg. Mange liv gikk tapt, deriblant norske, og hvorfor? Fordi disse syke folkene uten respekt for livet, for gode vestlige og norske verdier og som ønsker å ta oss alle tilbake til steinalderen altfor lenge av sosialister og liberale har fått lov til å infiltrere vesten og utføre terroren sin,

De fleste partier appaluderer en slik utvikling. Det er bare FRP som er villig til å ta opp kampen.

Nok er nok! Nordmenn skal kunne reise på ferie uten å bli satt i fare av muslimske terrorister.

Stem FRP – det er ett spørsmål om liv og død!

Oppdatert! Man har nå funnet den svarte boksen! Dette vil gji klart svar på årsakene! Og da vil sosialistene stå der med skjegget i postkassa!

171 tanker om “Muslimske terrorister skyld i flykatstrofe!

  1. Du har allerede konkludert…. Og det i en sak der rykter og feilaktige opplysninger har svirret i enormt antall. Dette er ikke bevist, kommer ikke fra åpne kilder. Spre propagandaen din når du har noe håndfast. Det du gjør nå er å forhåndsdømme, det sier mest om deg.

  2. Franske regjeringskilder så godt som sier rett ut at muslimske terrorister er ansvarlige! Bare vent, om få dager blir nok dette umotbeviselig bevist!

  3. Det står ingen steder at to av passasjerne har hatt linker til terror grupper. Det som derimot står er at to av navnene har linker til terror gruppene. Man vet jo av erfaring av navnene blant muslimene er ganske like. de heter jo muhammad og ali og sheikh omtrent hele gjengen. Det som mydighetene har sagt de skal gjøre er å finne ut av disse navnlikhetene. Om disse virkelig var terrorister, ved å gå gjennnom familietilknytning, venner osv.

    Ikke kom til en konklusjon på forhånd

    Reply

  4. Endelig en fornuftig blogger.Muslimer kan holde seg og sin relgion til muslimske land.Noe Norge enda ikke er.Så alle som er så misfornøyde for og få komme til et fritt ,rikt land som norge ,se til helvete og bli der du er /kom deg hjem.Har ikke hørt makan til syting av innvandrere her i Norge ,Faen ikke noenting som er bra nok .Vi behøver vel ikke importere kravstore kriminelle kjeltringer.Helt greit at de som trenger det kan få hjelp i Norge,men det ser ikke ut som det er de som trenger hjelp som får det.For da hadde vel ikke takken vært, slik det er i oslos gater i dag?Hilsen et rasebevist menneske.

  5. Rettere sagt, du tillegger muslimer all skyld uansett hva som reelt er årsaken til styrten. Ikke fordi du kjenner lusa på gangen, men fordi dine fordommer er så sterke at du ikke kan tenke deg andre konklusjoner.

  6. FRP mistet jeg respekten for, da Hagen foreslo for noen år siden, å få til en KRAV om at de som skulle pleie norske eldre, MÅTTE lære seg norsk, i SPANIA.

    Hva med å lære seg spansk, når man velger å ta med pensjonen sin og flytte til et annet land

    Sier seg selv, forslaget ble forkastet

  7. Sprøyt. Muslimer tar på seg skylda for terroraksjoner de utfører. Denne må i største grad sees på som en «vellykket» aksjon og de ville derfor tatt på seg skylda.
    Bare glem denne teorien.

  8. Sånne over-nasjonalistiske forhåndsdømmende nordmenn som deg, Hildegunn, er de siste man trenger å høre fra i en slik sak… Før noe som helst er bevist trekker du konklusjonen på egenhånd om at disse to var involvert i en terrorgruppe. Viser nok engang tverrsnittet av en typisk FRP-velger:
    – kvalmende nasjonalistisk («trygt for oss nordmenn»)
    – støtende ovenfor minoritetsgrupper
    hmmm, rart at tverrsnittet av dere bor i utkantstrøk, har lav utdanning og ønsker billigere sprit og bensin.

    Og dette kommer fra en Høyre-mann, om du lurte

  9. OlaDunk: Vanligvis skryter ganske riktig disse muslimske terroristen av sin handlinger, så dette kommer nok i løpet av nær framtid.

    Uansett så er bare det faktum at de angriper ett topp moderne passasjerfly, ett symbol på vestens teknologiske og genrelle overlegenhet i forhold til disse steinaldermenneskenes drømmesamfunn, ett klart hint til hvem som står bak!

  10. hmmm, rart at tverrsnittet av dere bor i utkantstrøk, har lav utdanning og ønsker billigere sprit og bensin.

    Altså:
    Bor i utkantstørk: Her antyder du at alle som ikke bor i urbane områder er mindre inteligente enn de som gjør det. Var det ikke du som klaget over at jeg var forhåndsdømmende?

    Lav utdanning: Så personer med lav utdanning er mindre verdt enn personer med høy utdanning? Eller er det bare slik at høyere utdanning fører til en enorm selvtilfredshet som blir truet av FRP og folk flest? Tror det ja!

    Billigere sprit og bensin: Dette er dyre produkter, de burde bli billigere. FRP’ere er altså i stand til å tenke økonomisk rasjonelt. Kanskje noe for næringslivspartiet Høyre å lære seg?

  11. OlaDunk: Forsvaret sperngte en bombe for å uskadeliggjøre den. Forsvaret er underlagt staten, og handler etter statens ønsker.

    Muslimske terrorister sprenger bomber for å drepe. De er underlagt en sinnsyk ideologi, og handler deretter.

    Klarer du virkelig ikke å se forskjellen?

  12. Hildegunn,
    Ok du tror det kommer en erklæring fra terrorister om at de står bak i nærmeste fremtid.

    Jeg tror dog en slik erklæring ville kommet umiddelbart siden formålet er å vise makt og spre redsel.

    Jeg tror neste erklæring vi får høre kommer fra franske sikkerhetsmyndigheter som avviser kobling til terrorisme.

  13. hvis det er muslimer, eller terror fra andre ekstremistiske organ. hvorfor er det da ingen som enda har tatt på seg skylden? eller hintet om att de har skylden? og hvorfor gjøre det over vann når de kan gjøre det over land og har muligheten til å ta med seg mange flere? tenk litt på det du før du hopper til konklusjoner… det er INGEN som vet hva som har skjedd.. dette er media, de lever av å spre spekulasjoner, hvordan skulle de ellers ha solgt sine aviser? det finnes noe som heter å være mediakristisk, og kildekritisk, går for det samme.

  14. helt enig med deg Hildegunn , garantert noen forskrudde muslimer , dette kommer nok for en dag ja . skulle ha fått «ringa» inn disse landene med den kinesiske mur , så kan de bare hold på te de utrydder seg selv .

  15. Ja, jeg antyder at tverrsnittet av folk som bor i byer er mer intelligente enn resten – skal vi liksom ignorere det? Næringsliv ligger i byer, og det sier jo seg selv…

    Jeg har verken sagt eller antydet at personer med lav utdanning er mindre «verdt» enn andre, jeg bare synes dette er en interessant sammenheng mellom meninger og standpunkt. Har ikke nevnt et ord om menneskeverd osv, ser ikke helt hvordan du klarer å trekke det fram utifra innlegget mitt?

    Det som sjokkerer en smule er at du trekker en konklusjon utifra noe som ikke er bekreftet – Hvis de finner den svarte boksen og det viser seg at flyet styrtet i havet, vil du ikke da egentlig føle deg ubrukelig og dum for å ha trukket en så snartenkt konklusjon?

    Det som gjør meg forbannet på dere FRPere er utenrikspolitikken dere står for… Hvis dere ønsker å slippe inn vestlige utdannete mennesker, men ikke muslimer fra «farlige» områder, bekrefter ikke dette paradoksalt nok det du anklager meg for? (å sette folk med lav utdannig i bås) Jeg har selv vært vitne på egen arbeidsplass at utdannete folk med minoritetsbakgrunn forstatt blir stemplet/baksnakket av ja, sine egne underordnete lavpannete idioter pga bakrunn/kultur… og dette gjør meg forbannet.

    Dere, FRP, dere er selv en definisjon på å strebe etter å skape et en ekkel realitet hvor folk med minoritetsbakrunn og som ikke kan «bidra med noe» skal utestenges sammen med resten av verden, mens elitistene slipper inn.

  16. Synes det også er merkelig at ingen har påtatt seg skylden ennå, da som sagt (se kommentarer over) terrorgrupper relativt fort tar på seg skylden for å spre redsel.

    Kanskje mer urovekkende er: «Ifølge Sky News opprettet fransk etterretning etterforskning i Brasil tidlig etter krasjen. Der ble det funnet navn på radikale muslimer som også finnes i høyt klassifiserte dokumenter over trusler mot den franske stat.» Når det er såpass strengt på flyplassene med ulike type detektorer og kroppsvisitering, burde man klare å synkronisere navn på noen som har kommet med trusler og nekte disse personene avgang, uansett.

    (svar på mulig fremtidig kommentar: selvsagt går det an å sende trusler i andre sitt navn, så disse personene må jo i et rettsvesen før de blir tillatt avreise)

    Men, men, kanskje mest sannsynlig at det er hastighetsmålerne som ikke fungerte som de skulle, og at kritiske systemer ble slått ut. Å fly uten datahjelp i en kraftig storm uten sikt sier jo seg selv å være nærmest umulig (uten masse flaks).

  17. Til den udemokratiske som ser seg blind på å spotte partiet FrP: Les artikler og dokumentasjon, sett deg inn i historiske kilder og tenk selv – det er alltid en god start:

    http://www.aftenposten.no/fakta/verdenskrig/article534160.ece

    Gerhardsen ville samarbeide med tyskerne – vær forsiktig med å tenke for éndimensjonalt – den refererte «landsfader» begikk visst større konstitusjonelle overgrep i sin funksjon i AP enn andre som satt fengslet på Akershus etter krigen, og han har visst også gjort noe av det samme som Quisling gjorde i utspill fra Stockholm til de tyske okkupantene i juni 1940, da vi var i krig, og Regjeringen som dro i eksil hadde fått fullmakter til å lede Norge fra London. I juni 1940 var Hitler i allianse med Stalin under Molotov-traktaten og Gerhardsens utenrikspolitiske intelligens var nok rett og slett ikke god nok. Han var diktatorisk av overbevisning og hadde tro på de rødbrune systemer som vi idag ikke vil være bekjente av, ifølge disse kildene og flere til.

  18. Etter å ha lest dette, og et par av de andre innleggene du har skrevet, er jeg overbevist: I’m calling your bluff!

    Du er egentlig en SUer som forsøker å parodiere en FrP-tilhenger. Retorikken i innleggene dine er den beste anti-reklame for et parti jeg kan tenke meg.

  19. Jeg blir bare lei meg av å lese det du skriver Hildegunn. Men det er jo ikke bare deg. Nettdebatter generelt gir i allefall meg inntrykk av at folk blir mer og mer skyggeredde. Hvor vil dere egentlig med løgnene deres?

  20. du kan forresten ikke være seriøs. det går ikke an å være så stereotypt frepper som det du nå er. altså, djises! biler, muslimer og sosialister.

    hvis du er en reell person, tipper jeg du har utdannelse i hjelpepleiersjiktet. ingenting vondt om hjelpepleiere, de er rett og slett bare ikke påfallende gløgge.

  21. Sitat VG: «To av passasjerene som var om bord i det styrtede Air France-flyet, kan være knyttet til en ISLAMISTISK terroristorganisasjon.»

    Sitat ditt innlegg: «Både Dagbladet og VG melder i dag at fransk etterretning mener det er overveldenede sannsynlig at muslimske terrorister står bak flykattastrofen.»

    Det er forslag på ISLAMISTISK og MUSLIMSK. Islamistisk betyr en politisert, ekstremistisk forvrengning av religionen islam. Mange muslimer vil hevde at en islamist ikke følger retningslinjene innen islam.

  22. «Mange muslimer vil hevde at en islamist ikke følger retningslinjene innen islam.»

    Og mange muslimer vil hevde at det er nettopp disse retningslinjene en islamist følger. Argumentasjonen din er derfor null verdt.

  23. wow: «Etter å ha lest dette, og et par av de andre innleggene du har skrevet, er jeg overbevist: I’m calling your bluff!»

    Det er altså så fjernt for deg at det finnes folk som har polotiske synspunkt som skiller seg stort fra dine egne? Er dette så ufattelig for deg at du ikke kan gjøre annet enn å beskylde dem for løgn?

    For en sørgelig snever horisont du må ha.

  24. Det er så trist at det er så mange blåøyde mennesker her i landet og i resten av landet.

    Muslimer, og da mener jeg ikke alle, men de praktiserende, lever kun for en ting. Det er å drepe ikke-troende. Det innebærer at vi som kristne er direkte fiender av muslimene.

    Bare se på hvordan muslimene tar for seg her til lands. Og se hvor fort det går. Det har skjedd MYE bare de siste fem årene.

    Hildegunn: Du har skjønt det!!

  25. Takk, Cathrine! Skulle ønske flere var likke oppegående som deg!

    Bare en ting jeg er uening med deg i: Jeg skulle gjerne sett at det var langt flere blåøyde her i landet, hvis du skjønner hva jeg mener! 😉

  26. Et relevant spørsmål til deg (som du helt sikkert ikke har tenkt over, du har jo allerede konkludert): Hvorfor har ingen av disse terrororganisasjonene påtatt seg ansvaret enda??? De krangler jo alltid om oppmerksomhet og er mer enn villige til å påta seg ansvaret når noe går i lufta eller ramler ned og som fører til at europeere eller amerikanere dør.

  27. Det sier litt om deg som person…

    Det er like mulig for at USA selv står for alle katastrofene , og driver propaganda for å kunne utvide autoritet og makt og samt salg av våpen og kontrollere mennesker… men det er jo mer far out enn all den propagandaen du får fra TV eller hva?!?!

    SÅnne trangsynte folk som deg er grunnen til at verden går til helvete… Kanke du bare skyte deg selv og gjøre oss alle en tjeneste.. for alt du vet.. så var det en RUSSISK Misil som skøyt ned flyet…

    DU er en IQløs idiot som tror på alt så lenge en autoritet forteller deg det.. og det sier litt om deg..

    Du er totalt LOST.. og jeg håper faen du opplever det endag ..så du kan bruke dine siste øyeblikk til å se sannheten.. om det er muslimer eller om det er dine egne

  28. Jeba: Det er alltid kos med tilbakemeldinger, men her må jeg ærlig talt innrømme at jeg ikke skjønner hav du vil fram til. Du er uening med meg, og det er jo helt lov å være. Men hva er det du håper jeg vil oppleve? Kunne du kanskje omformulert deg litt?

  29. På den ene siden har du de som slakter uskyldige med helikoptre, fly og andre avansert våpen. På den andre siden har du en gruppe som gjør uskyldige til ofre i bygninger og busser ved å gjøre sine kropper til levende våpen. Jeg kan ikke se forskjellen i ditt hat ovenfor de som har rokket ved det som står deg nært, og hatet til de som har mistet alt for uønsket vestilig innblanding i deres land.

    Det eneste som kan gi menneskerasen en gnist av håp er det å stille til orde for å inkludere, kommunisere og å fremme stemmen til de som står for nevnte verdier. En undergang kan være det å fremme et hatfullt syn som du her fremstiller.

    Vit at et de fleste mennesker uansett hvilken religion eller tro de innehar, bare trakter etter en fredfull og trygg hverdag for seg og sine. Det være seg vestilige eller østlige. Ingen menneske har noengang villet dø. Ingen har frivillig forlatt dens etterlatte til evig sørge uten at dette var et uttrykk for en absolutt hjelpløshet og et overgrep av groveste art. Det være seg vestilige eller østlige.

  30. «Det eneste som kan gi menneskerasen en gnist av håp er det å stille til orde for å inkludere, kommunisere og å fremme stemmen til de som står for nevnte verdier.»

    Sosialist-svada! Det står om den vestlige sivilisasjons overlevelse, og du parter hippie-tøv? Ta en titt på den virkelige verden, ikke din hasj-fremkallte sosialist-drømmeverden!

  31. Kanskje du skulle lære deg forskjellen på tallordet «ett» og artikkelen «et»? Hvis du liksom skal være skribent og kommentator, mener jeg? Les siste linjen du skriver, så …

  32. Du er et klassisk eksempel på et menneske som lever som en del av «saueflokken», som gulper i seg det staten og media måtte hoste opp, sluker det rått, og bare godtar absolutt alt du blir fortalt, av noen du tror er autoriteter. Det summerer nok egentlig hele greia opp.

    Hvis dette hadde vært en terroraksjon, hadde det nok kommet en melding fra nok en Bin Laden-lookalike, i regi CIA, for å konstatere at dette var en del av «jihad».

    Du tror vel kanskje at det var Osama Bin Laden og co, som stod bak 11. september også?

    Vel, mail meg, så skal jeg fortelle hva jeg så med egne øyne, fra 12 etasje i min studenthybel, på Long Island University, i downtown Brooklyn, ca. 1 km i luftlinje fra WTC. Jeg var nemlig øyenvitne til fly nr 2, og gikk til WTC i etterkant for å se om jeg kunne hjelpe med noe……

    Alt du egentlig trenger å se på, for å vite at noe er galt, er mangelen på flydeler i Pentagon, og det faktum at WTC bygning 7 ble destruert. Men jeg så hele driten i NYC med egne øyne.

    Hvordan bortforklarer du det?

  33. Hildegunn!

    Er så hjertanes enig i alt det du skriver! du burde begynne i politikken! DU har gjenomskuet muslimers store plan! bare synd at det finnes så mange brun øyde (ikke blå øyde; det blir rasistisk) her i landet!

    Hva har lissom muslimer noen gang gjort bortsett fra å plyndre å stjele?! Kommer her til stolte norge som har vært stor nasjon siden vikingtia!

    Her er vi kristne og ikke faen om vi vil la oss bli undertrykt og tvunget til å konvertere over sverdet!

    Ja ok de hadde mye legevitenskap og matematikk før i tia, med det derre muslimsk/spanske terrorstaten og alt det der, men det er før og ikke nå! Og norge har jo egetlig utvikla MYE bedre ting!

    IKKE FAEN OM VI SKAL TILLATE RASISTISKE MUSLIMER HIT! NORGE FOR NORDMENN! BEHOLD LANDET HVIDT!!!

  34. Kurt, jeg regner med det å påpeke gramtiske feil i blogger du leser på nettet hjepler deg med å komme over skammen ved din beskjedne penisstørrelse. Det har jeg full forståelse for.

    Men jeg må og få lov til å si det at en blogg ikke er underlagt noen som helst slags krav til rettskriving. Språk, målform, alt er valgfritt. En kan skrive på dialekt om en det vil. En kan finne opp sitt eget språk og skive lange innlegg som bare en selv forstår.

    Det sier seg selv att din kritikk faller på sin egen urimelighet. Dette er en privat blogg, den er ikke underlagt noe annen enn mine egne innfall og ideer, og jeg har aldri hevdet å være skribent eller kommentator.

  35. Casper: Jeg ser deg for meg der du sitter, alene og venneløs, og febrilsk leter etter blogger der du kan spy ut konspirasjontullet ditt i kommentarfeltet, så lenge de inneholder noe som helst som kan tolkest i ditt skrudde hode som relvant i forhold til den grusomme tragedien som skjedde 11. september 2001. At denne bloggen omhandlet fly og terror var altså mer enn godt nok for deg.

    Kanskje du skal be den snille mannen i den hvite frakken om litt sterkere piller?

  36. Har sett Jeppe på Bjerget på teater for noen år siden. Erasmus Montanus mener jeg å ha lest i hvert fall ett udrag av i forbindelse med skole.

    Tror kanskje det overrasker noen sosialist-snobber nå at jeg faktisk både har lest bøker og gått på teater. De mener jo gjerne at kultur er reservert for sosialister 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *