Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

I går ha mange jublet! Det var fordi at da ble de mye omtalte gruve arbeiderne som satt i en gruve under jorden som ikke kom seg ut ville bli hentet opp og ble det. Da ble det jubel og glede ike bare, i Chile men i hele verden. Også i Norge kunne man følge dette på TV. Jeg menere det er grunn til å stille spørsmålstegn: ? ved dette. Både medienes ukritiske dekning og om det var verdt å bruke så mange ressurser rednings aksjonen!

Det underjordiske har vært fryktet i hundrevis av år. Man visste godt at ondskapens krefter holdt til under jorden og man ville ikke forstyrre dem fodri dette kunne bringe uhell og ondskap over seg selv og samfunnet. Slike forholdsregler har gått i graven de siste årene, først og fremst grunnet at vi har fått ett sosialistiske styrt meningsmonopol fra såkallede «vitenskapsfolk» og media og politikerer som slett ikke tillater folk flest å bruke sin egen klokskap, men må alltid bøye seg for «sannheten» som de sosialistiske myndigheten står for!

Slevsagt finnes det ikkek tusser og troll i dag! Men det gjør det da heller ikke i fortiden! Likevle frykte folk dem, men det gjør vi ikke i dag. Mennekset har mistet kontakten med sin Gud. Vi SKAL frykte mørket da ondskapens krefter ligge skjult i vår psyke og dette kan sklå ut når man blir utsatt for slike omgvelser og omstendigheter!!! Det man i dag kaller «psykiske sen reaksjoner» er det som egentlige er påvirkning av mørekets krefter. Disse «gruve arbeiderne» (hvor mye har de egentlig arbeidet de siste mpnedene???????) vil være tikkende bomber i samfunnet, de vil bringe ondskap til verden!! Grunnet sinn påvirkning!!!

Man må også ta de internasjonlae politiske konskvensen i betraktning1′ Chile er ett alnd med engrusomm sosialistiske fortid som enda i dag står som en skejnselen i menneskets sivilisasjons historie. Når vi i tiklleg vet at Sør Amerika er et kontintet der sosialistiske diktatorer har mue makt er det naturlig å anta at sør amerikanere er genetisk disponert for sosialisme i mye større grad enn det vi vestlige mennesker er. Denne redningsopperasjonen har brekt heder og ære til Chile og dermed til hele sør amerika, noe som kan bety mer prestisje til sosialismen som ideologi. Det er en utvikling vi ikke kan tålerere!! At ikke slike hensyn er tatt er en skamdale!!!

Ingenting er mer hellig enn menneskers liv. Ingen har vært en stårre på driver enn meg for å redde uskyldige mennesker i gruven fra en grusomm skjebne. Derfor fordømmer jeg alle den sosialistiske presse som har dekket denne edningasskjonen slik at Nordmenn har kunnskap omm dette! Dere har gjort lettfattelig påvirkelige sjeler utsatt for sosialisme og ondskap! Dere er svikere av fvår frihte og demokrati!!

Bare tiden vil vis e hvordan mdet gpr, men jeg frykter konekvendne! Følg med!

113 tanker om “Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

  1. Typisk dere tilbakeståeende drittsosialister å ikke være for mentalt tilbakestående til å kunne føøre en saklig debatt!!

    Typisk sosialistisk å ikke evne å komme med saklige argumenter, men bare med stygge personagrep og sjikanering av min person fordi jeg ser tvers gjennom løgnene deres og alle vet at jeg har rett!

    Dere har INGEN RETT til å kritisere meg, avføringsgriser!!!!!!1!!!!

  2. «Både medienes ukritiske dekning og om det var verdt å bruke så mange ressurser på rednings aksjonen!»

    «Disse “gruve arbeiderne” (hvor mye har de egentlig arbeidet de siste mpnedene???????) vil være tikkende bomber i samfunnet, de vil bringe ondskap til verden!! Grunnet sinn påvirkning!!!»

    «Typisk dere tilbakeståeende drittsosialister»
    «Dere har INGEN RETT til å kritisere meg, avføringsgriser!!!!!!1!!!!»

    -Hvordan i all verden skal vi kunne føre en saklig debatt med deg?? er det mulig.

  3. Du er ikke så gammel er du?

    Dine argument er veldig usaklige. Eit eksempel er:
    (hvor mye har de egentlig arbeidet de siste mpnedene???????)

    Hva har det med saken og gjere?

    Så vist du ligger for døden, så kan vi si at vi ikke vil redde deg fordi du ikke har gjort leksene dine? Det ser ikke ut som du har gjort leksene dine heller.

    Ver så snill og slett denne bloggen, det var faktisk en katastrofe og lese. Det gjør faktisk vondt. Tenk lenger en til døra neste gang.

  4. Andreas:
    Du er ett ubegripleig tåpelig menneske! Du skjønner ingen ting!
    Det er KUN jeg som evner å tenke fremover! Det er kun jeg som ser sannheten i denne situasjonen!
    Alle derer tilbakestående drittsosialister er fortapt i øyeblikkets beruselse og evner ikke seg den ondskap som nå er sluppet løs!

    Vend om !! Følg med!

  5. Du må være et av de sykeste og dummeste menneskene i Norge. Du høres faktisk ut som en jævla nazist i alle innleggene dine. Håpløst. det er tydelig at du ser sosialistiske farer og undertoner overalt. En løsning for deg ville nok vært en lukka avdeling med masse medisiner.

    Viva La Revolucione!!!

  6. Helt feil av deg og blande inn Gud i dette fordet om vi velger og redde våre egne medmennesker så skal ikke dette bety at vi skal bli hatet av gud og tusser og all slags vesen. For å si det slik. Hadde gud ønsket disse menneskene død hadde nok skjebnen deres endt der og da!! Tenk litt lengere er du snill….

  7. Det første som slo meg er at du kan ikke være særlig gammel..

    For det første er det formuleringen.. og for det andre uvitenheten..
    Mulig du et ute etter å lage en debatt.. men da bør du finne et litt mer sakelig tema..

    Menneskeliv er mer verdt en penger og ressurser. Det er faktisk ikke noe å sette spørsmålstegn ved..

    Når man poster noe offentlig ( som du burde latt være i dette tilfellet) må man påberegne og få tilbakemeldinger av folk som ikke er enige med deg..
    Å behandle tilbakemeldingene fra lesere så respektløst som du her gjør sier en god del om deg og vil bli raportert.

    Jeg er enig med de over at denne bloggen burde du aldri publisert.. Om det er din personlige mening så kan ingen ta den fra deg.. men gjør deg selv en tjeneste og hold den for deg selv

  8. Jeg trodde ikke det var mulig, men dere sosialister når stadig nye høyder når det gjelder dumhet! Hvordan er det MULIG at der ikke evner å forstå den mest selvsagte ting?!?!?!?!

    Jeg har ALDRI skrevet at jeg er motstander av å redde gruve arbeiderne! Jeg er tvert imot den personen i hele verden som ivrigst har arbeidet FOR nettopp dette!

    Det jeg har gjort er å ADVARE mot de FRYKTELIGE konekvensene som kan komme av dette gruve uhellet! Dette vis nok en gang at jeg i mye større grad en dere peverse drittsosialister har RESPEKT FOR MENNESKELIVET!!!

    Følg med!

  9. du viser jo nærmest i samtlige innlegg på denne kvalmende bloggen at har null respekt for menneskeverdet. du spyr ut noe som er skremmende nære nazistisk ideologi, så jeg vil ikke si at du respekterer menneskeverdet. lever du i middelalderen? GUD fins ikke! Så ikke frykt straff fra ham fordi disse modige arbeiderne har vært i kontakt med «mørket».

    Skjerp deg eller hold kjeft! Slike meninger som dine forpester diskusjoner og er totalt usakelige.

  10. Sosialisten:
    Så Gud finnes ikke bare fordi du sier det? Typisk sosialistisk logikk, dere tror bare på egne løgner, det viser hvor tilbakestående dere er.
    Det finnes ingen i hele verden som har mindre respekt for menneskeverdet enn dere sosialister, se are på sosialister som Stalin, Hitler og for å dra linjene til denne situasjonen, ettervirkningene etter Allendes vanstyre i Chile. Dere sosialister ønker å gjøre hele verden om til Nord Korea!

    Du har ingen rett til å kritisere mine verdier! Du er bare en ekkel sosialist!!!

  11. Hitler var ikke sosialist, men nasjonalsosialist. du og han har mange felles meninger hvis denne bloggen faktisk er seriøs. dessuten må du lære deg å skille mellom former for sosialisme. Staling og Pol Pot sine former for sosialisme var humanitære katastrofer som førte til folkemord, mens syns du alle borgerlige regjeringer uansett form er bedre? Mener du at du kan sammenligne dagens rødgrønne regjering i norge med Stalin sitt styre i Sovjet? Og jeg mener at gud ikke finnes, og for å være ærlig syns jeg personer som tror på Gud og Jesus og jomfrufødsler er irrasjonelle.

  12. Meningene dine er en ting. Du sier vi skal skive bokmål, og du er opptatt av rettskrivning. Før du skriver en blogg bør du lære deg rettskrivning, stokke bokstavene riktig og ord-deling. Veldig vanskelig å ta deg seriøst.

  13. Hei,Hildegunn.
    Synes bloggen din er fin jeg,veldig fin…til og være skrevet av ei ku (dum som ei ku)!!Mitt råd til deg er: Ta deg en tur til dyrlege eller veterinær så fort som mulig,dem kan(muligens)hjelpe deg.Men før du drar dit kan du gjøre oss en liten tjeneste:Slett bloggen din,den er nemlig til og SPY av..

  14. Arne Næss’ seks normer for saklig meningsutveksling har i en årrekke inngått i undervisningen til examen philosophicum (exphil) og examen facultatum (exfac) ved norske universiteter.

    Greier man å holde seg til disse her inne mon tro ?

    Unngå tendensiøst utenomsnakk
    Eksempler: Personkarakteristikker, påstander om motpartens motiver, årsaksforklaringer til argument.

    Unngå tendensiøse gjengivelser
    Gjengivelsen må være nøytral med tanke på stridsspørsmål.

    Unngå tendensiøs flertydighet
    Flertydigheten gjør at argumentet kan tilpasses kritikken.

    Unngå tendensiøs bruk av stråmenn
    Dette vil si å tillegge motstanders standpunkt et innhold han ikke står inne for.

    Unngå tendensiøse originalfremstillinger
    Informasjon som legges frem, må ikke være usann, ufullstendig, skjev og/eller holde tilbake relevant informasjon.

    Unngå tendensiøse tilberedelser av innlegg
    Eksempler: ironi, sarkasme, skjellsord, overdrivelser eller trusler.

  15. Sosialisten:
    Du mangler elementer historiekunnskap. Dessuten bedriver du historeiforfalskning når du sier at sosialismen som Stalin, Hitler og Pol Pot sto for er noen HEEEEElt annet enn den du selv står for. Dette vitner om en mangel på selvinnsikt og en enorm dumskap som man kun finner oss sosialister som deg. At du selv tror på dine løgner gjør dem ikke sanne, det gjør tvert imot deg til den største idioten i hele verden.

    Dessuten gjentar du bare deg selv. Som alle andre sosialister er du altfor filbakestående til å klare å argumnetere for ditt syn. Du opphevere dine egne sosialistiske løgner til sannhet og bare spyr ut dette perverse oppgulpet igjen og igjen. Sosialister som deg er en skam for vår vestlige sisvilisasjon!

  16. Anonym:
    Du er en egoist av en anne verden. Hvordan VÅGER du å avspore debatten på denne måte, din sosialistiske analprolaps?
    Du er ikke annet enn en språk.JanThomas, en ekkel liten sosialist som får ståkuk av å peke på andres påståtte skrivefeil fordi du selv er altfor dum og sosialistisk tilbakestående til å evne å komme med en egen mening eller ett saklig innspill!
    Slike som deg er jordens avskum! Følg med!

  17. Tror du at mennesker som har vært under jorden virkelig er onde? Viste du ikke at ondksap finnes på jordens overflate? Den trenger ikke finnes under jorden..

    Jeg tror vi skaper ondkapen selv. Kanksje på tide å slutte å skylde på noe annet… Ta ansvar alle som en:)

  18. ————–
    Det er KUN jeg som evner å tenke fremover! Det er kun jeg som ser sannheten i denne situasjonen!
    Alle derer tilbakestående drittsosialister
    —————

    Det er nok kun du som skjønner noe i hele verden, alle andre tar feil.

    Vi avføringsgriser!!!!!!1!!!! sjønner ikke annet en at du burte vært ansatt som riksklovn, evt kunne du kanskje fått et verv hos Sverigedemokratene.

    P.S Følg med i neste norsktime (på barneskolen hvor du går), så kanskje du evner å skrive tre ord etterhverandre uten skrivefeil.

  19. Å herre gud denne her var ny. Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg, in my ass.

    Dette var dagens latter og mest unyttige jeg har lest på noen lenge.
    Tenker akkurat nå, hvorfor bruker jeg tid å krefter bare på å lese dette.

    Lykke til videre i livet.

  20. Jeg synes du er dyktg, Hildegunn. Ikke la alle disse Sosialistiske stråmennene dra deg ned med søla. De vet ikke hva de egentlig står for, tenk så mange sykehjemsplasser det boret kunne skaffa, i Vennesla er det flere i sykehjemskø.

    Nei, jeg sier: la oss endelig samle stemmene våre og slå hul på meningskartellet i den norske revolusjonære presse og samfunnsdebatt! Bare på den måten kan vi slipe oss løs fra deres tøyler og stenglser, og bli Frie Mennesker med Ansvar for Egne Handlinger!

    Med FrP mot Makta!

  21. Jeg blir direkte oppbrakt av å se din mangel på forståelse for andre mennesker. Du er heller ikke i stand til å se andre menneskers verdi.

    Selv om du har en oppfatning av verden og har lyst til å skrive om det i en blog, så burde du sette deg ned og lese igjennom det du har skrevet og spørre deg selv om du faktisk har lyst til å fremstå på den måten du gjør. For akkurat lager du en oppfatning av deg selv om rett og slett dum. Det er ikke sikkert du er det, men…

    Du er i hvert fall i stand til å presentere deg selv som dummere enn en tørr gammel loffskive.

  22. Visste ikke at det gikk ann å få analprolaps! Dæven, da ha jeg lært noe i dag også! Og det er det eneste jeg lærte av denne bloggen!
    «Følg med!» Dah!Sikkert!

  23. Kanskje vi burde sultet denne bloggeren til døde? Å få inn såpass mange orddelingsfeil, gramatiske feil og slurvefeil burde vel kvalifisere til døden.

  24. Kan du være så snill å svar på en noe mer saklig måte? Du som viser total mangel på historiekunnskaper når du sier hitler var sosialist. Dessuten greier du jo ikke å skille mer autoritære og liberale styresett. det eneste du ser er skumle sosialister som prøver å ta deg overalt. Heldigvis for deg har du jo denne fantasi guden din da.

    Når det gjelder historie: Hitler drepte flere tusen sosialister fra hans maktovertakelse og frem til 1945. Så ikke drit deg ut ved å si at han var sosialist.

  25. Og hvordan i helvete vet du hvilken form for sosialisme jeg støtter? Se til helvete og sett deg litt inn i både politikk og historie før du skriver sånt tull som det her.

  26. Din blogg tituleres med «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg». Det du skriver om her er ikke politikk, men ren og skjær kristen (eller annen trosretning du tilhører) galskap.

    Du trenger hjelp!

  27. Sosialisten:

    Hvilken del av nasjonalSOSIALIST er det du ikke forstår!!? Det er DU som ikke har historiekunnskaper, ser du ikke det!

    At Hitler var sosialst vises jo helt tydelig av hvor mange han klarte å drepe. De virkelig blodige diktaturene går jo alltid under sosialistbannere: Pol Pot, Formann Mao, Stalin etc. Høyresia’s «diktaturer» har også blod på hendene, ja, men de kommer ikke i nærheten av så mange drap. Legg Pinochet, Franco, Salazar osv sammen, så kommer du ikke i nærheten!

    Hitler var et sosialistkryp, nøyaktig som deg, din landssviker og muslimelsker!

  28. Sosialisten:
    Du inrømmer det jo selv, du mener du selv kan bestemme «hvilken type» sosialist du er. Som om du skulle kunne ungå alt medansansvaret du har for sosialismens grusommheter. ALLE sosialister er kriminelle!!

  29. Registrerer at du stiller spørsmålstegn.. Det jeg stiller spørsmålstegn ved er om folk som åpenbart ikke har stavekontroll på pc’en skal få lov til å spre sine syke meninger ut i det offentlige rom.. Har ytringsfriheten gått for langt?

  30. Si meg en ting, er du en skapmuslim? Du kaller mange her inne for «avføringsgriser», eller kanskje er du rett og slett bare stokk steike dum. En ting er sikkert, du er ikke tilregnelig. Jeg anbefaler at du enten står frem som innvandrer, slik vi kan skjønne dine mangler i det norske språk. Skulle du være et produkt av den norske skolen bør vi alle gråte litt i kveld. Ditt menneskesyn, historiske kunnskaper er det absolutte lavmål, og du bør helst bli fradømt retten til å ytre deg offentlig. Kom ikke med ytringsfriheten, for den skjønner du ikke likevel. Uffameg, stakkars deg, og stakkars Norge som må brødfø deg.

  31. Men Hildegunn, hvem har gjort deg så vondt her i livet? Noen må ha skadet deg alvorlig, siden du legger skylden på all slags ondskap her i livet på sosialistene. Sliter du med traumer fra en vond barndom, og kanaliserer følelsene dine her kanskje? Det er hjelp å få, du må bare ta kontakt med de rette instanser. Landsforeningen for tapere kan sikkert hjelpe deg med erstatningskrav pga. mangelfull skolegang, og det finnes mange gode coacher, psykologer, terapeuter etc. som sikkert kan hjelpe deg til et bedre og mer meningsfylt menneskesyn, og et litt mer nyansert syn på egen kunnskap og holdninger.
    Skylapper og skråsikker uvitenhet er farlig, det har historien vist oss gang på gang.
    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *