Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

I går ha mange jublet! Det var fordi at da ble de mye omtalte gruve arbeiderne som satt i en gruve under jorden som ikke kom seg ut ville bli hentet opp og ble det. Da ble det jubel og glede ike bare, i Chile men i hele verden. Også i Norge kunne man følge dette på TV. Jeg menere det er grunn til å stille spørsmålstegn: ? ved dette. Både medienes ukritiske dekning og om det var verdt å bruke så mange ressurser rednings aksjonen!

Det underjordiske har vært fryktet i hundrevis av år. Man visste godt at ondskapens krefter holdt til under jorden og man ville ikke forstyrre dem fodri dette kunne bringe uhell og ondskap over seg selv og samfunnet. Slike forholdsregler har gått i graven de siste årene, først og fremst grunnet at vi har fått ett sosialistiske styrt meningsmonopol fra såkallede «vitenskapsfolk» og media og politikerer som slett ikke tillater folk flest å bruke sin egen klokskap, men må alltid bøye seg for «sannheten» som de sosialistiske myndigheten står for!

Slevsagt finnes det ikkek tusser og troll i dag! Men det gjør det da heller ikke i fortiden! Likevle frykte folk dem, men det gjør vi ikke i dag. Mennekset har mistet kontakten med sin Gud. Vi SKAL frykte mørket da ondskapens krefter ligge skjult i vår psyke og dette kan sklå ut når man blir utsatt for slike omgvelser og omstendigheter!!! Det man i dag kaller «psykiske sen reaksjoner» er det som egentlige er påvirkning av mørekets krefter. Disse «gruve arbeiderne» (hvor mye har de egentlig arbeidet de siste mpnedene???????) vil være tikkende bomber i samfunnet, de vil bringe ondskap til verden!! Grunnet sinn påvirkning!!!

Man må også ta de internasjonlae politiske konskvensen i betraktning1′ Chile er ett alnd med engrusomm sosialistiske fortid som enda i dag står som en skejnselen i menneskets sivilisasjons historie. Når vi i tiklleg vet at Sør Amerika er et kontintet der sosialistiske diktatorer har mue makt er det naturlig å anta at sør amerikanere er genetisk disponert for sosialisme i mye større grad enn det vi vestlige mennesker er. Denne redningsopperasjonen har brekt heder og ære til Chile og dermed til hele sør amerika, noe som kan bety mer prestisje til sosialismen som ideologi. Det er en utvikling vi ikke kan tålerere!! At ikke slike hensyn er tatt er en skamdale!!!

Ingenting er mer hellig enn menneskers liv. Ingen har vært en stårre på driver enn meg for å redde uskyldige mennesker i gruven fra en grusomm skjebne. Derfor fordømmer jeg alle den sosialistiske presse som har dekket denne edningasskjonen slik at Nordmenn har kunnskap omm dette! Dere har gjort lettfattelig påvirkelige sjeler utsatt for sosialisme og ondskap! Dere er svikere av fvår frihte og demokrati!!

Bare tiden vil vis e hvordan mdet gpr, men jeg frykter konekvendne! Følg med!

113 tanker om “Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

  1. Er dette skrevet i fullt alvor?
    I så fall, hva i alle dager er det som diskuteres?
    Selvfølgelig var det riktig å redde gruvearbeiderene. Det er mennesker det er snakk om her!

    I tillegg må jeg påpeke noen faktafeil her (i tillegg til alle skrivefeilene):
    -Chile har beveget seg lengre og lengre ifra det sosialistiske ideologien de siste år, og regnes nå som et av de mest kapitalistiske landene i sør-amerika.

    -Hitler var ikke sosialist. Han kalte seg nasjonalsosialist, men VAR nazist (en rotte født i en stall blir ikke en hest av den grunn).

  2. Dette er en psykiatrisk pasient som er sperret inne sammen med en datamaskin…er jo ikke vanskelig å se det da. Hun er forstyrret.

    Sindre: Selvfølgelig er det skrevet i fullt alvor..du tror vel ikke at alle andre innlegg som hun har skrevet er skrevet i søvne :D.

  3. Jeg gadd faktisk ikke lese ferdig dette oppgulpet, og skjønner helt ærlig ikke hvorfor så mange personer gidder å gi seg ut i debatt med dette mennesket. Være seg en liten fjortis med fritidsproblemer eller en ustabil gammel kvinne med dysleksi..
    Foreslår at folk bare legger denne tråden død:)

  4. Det er ikke mulig å være så dødfødt uten å være både mentalt utviklingshemma og bokstavelig talt uskolert.

    I call troll.

  5. Enig med Hildegunn (som vanlig)
    De var tross alt utlendinger hele gjengen (degoser). De kunne likegodt blitt igjen der nede!

    (Hadde det vært snakk om nordmenn, så hadde saken selvfølgelig stillt seg annerledes)

  6. De var ikke utlendinger. De er Chilenere. I Chile er ikke chilenere utlendinger. Der er det vi som er det.

    Hvorfor hadde det stilt seg anderledes hvis det hadde vært normenn?

    Hva i alle dager er dette? Skremmende å tenke på at det finnes folk med et slikt menneskesyn. Jeg håper virkelig dere får den hjelpen dere sårt trenger.

    Hildegunn,
    Hvordan kan du i fullt alvor kombinere ditt menneskesyn med en kristen tro? Det er jo DU som snakker i mot deg selv. Kristendommen lærer jo oss at alle mennesker er like mye verdt. Alle innleggene dine er fulle av motsigelser og rasisme. Det er direkte støtende å lese. I tillegg tror jeg du bør sette deg litt mer inn i hva sosialisme er. Det virker det ikke som du har forstått.

  7. Sindre: JO, de er utlenninger! Dessuten ville det vært mer rasjonelt å redde nordmenn; sjansen er stor for at de ville hatt høyere utdanningsnivå, bedre helse og sunnere interesser enn de i Chile. Du så vel at han ene løp til Elsker’n sin! Det er sånn Latinoer oppfører seg, det hadde du aldri sett i en norsk gruve.

    Dessuten var de sikkert sosialistrotter hele gjengen, med sterke Islam-sympatier!! Akkurat som landsforræderne i SV og alle dere som skjeller ut Hildegunn for at hun tør å si det vi alle mener!!

  8. Nei, de er ikke utlendinger i eget land. At du i hele tatt mener det blir jo bare komisk. Du vet tydeligvis ingenting om Chile. Hva får deg til å tro at en norsk gruvearbeider er høyere utdannet enn enn chilensk? Og, påstår du at folk ikke er utro i Norge? Skillsmissestatistikken i Norge er laaangt høyere enn i Chile.

    «Sosialistrotter med islamsympatier»?? Chilenere er i hovedsak katolikker.
    Og, hvorfor er de som stemmer SV og de som skjeller ut Hildegunn landsforrædere? Er du ikke for demokrati og ytringsfrihet? Kanskje du er skapkommunist?

    Det er så mye selvmotsigelser her at det blir bare komisk. Ikke et eneste argument, kun rasisme.

  9. Jaja, der spilte vi rasistkortet ja. Ikke annet å vente, det skjer hver eneste gang noen tør å ta debatten om Islam.

    Det er velkjent at Latinoer er mer tilbøyelige til å være mer utro enn etniske nordmenn, spesielt hvis det er snakk om blondiner! Høyere skillsmissestatistikk vitner i grunn bare om at Nordmenn er ærlige; om man ikke forteller om elskerene sine så blir det aldri skilsmisse. Det er den trenden vi ser i land hvor Islam dominerer.

    Og er ikke utdanningsnivået høyere i Norge enn i Chile? Kanskje du får rett i at det ikke er det om sosialistene får fritt spillerom til å ødelegge Norge i noen år til, men enda er det ikke for sent.

    SV ødelegger landet vårt, alle pengene går til terrorister i Burka og korrupte politikere som Riis-Johanen og Støre!

    Jeg er for Demokrati, men det er jo bare en manipulerende valgordning som har fått de rødgrønne svina til makta TO stortingsvalg på rad, i absoultt oppslutning hadde det borgerlige alternativene flere stemmer ved begge anledninger.

    Hva sier du nå, Sindre! Følg med!

  10. Ok, først av alt; Dette er ikke en debatt om islam. Islam og Chile har ingenting med hverandre å gjøre. Jeg spillte ikke noe rasisme-kort. Jeg påpeker at meningene dine er rasistiske, når du uttaler deg nedsettende om andre raser og kulturer, noe du utvilsomt gjør. Det er selve definisjonen på rasisme.

    At «Latinoer» er mer tilbøyelige til å være utro enn «etniske» normenn er tullprat. Hva legger du til grunn for en slik uttalelse? Steriotype fordommer? Du ser for mye film min lille venn. Og, igen, hvorfor nevner du latinoer og islam som om de har noen form for sammenheng?

    Ja, det generelle utdanningsnivået i Norge er selvfølgelig høyere enn i Chile. Chile er likevel et land i voldsom økonomisk vekst, med flere verdenskjente universiteter. Det JEG mente (og skrev) var at utdanningsnivået hos gruvearbeidere i Chile ikke er lavere enn gruvearbeidere i Norge.

    At SV ødelegger landet vårt er din, og flere andres MENING. Å kalle de som ikke mener det samme som deg for landsforrædere blir feil. Hva om Kristin Halvorsen kalte deg for landsforræder fordi du ikke mener det samme som henne? Ville du følt at det var rettferdig?

    Valgordningen i Norge er under enhver kritikk, det er jeg faktisk enig med deg i. Men hold deg til saken.

  11. Ok Sindre: Grunnen til at jeg tar opp Islam er at ingen andre tør å diskutere det, med unntak av Hildegunn! Og så bruker alle feiginger dette innlegget til å skjelle henne ut. Hersketeknikk!

    Chile: At Latinoer er glade i duvende pupper og blondiner og mindre tro mot sine ektefeller er slettes ikke «tullprat». Hvis vi tar en meningsmåling blant alle Norges gutter på yrkesfag er jeg sikker på at over 90% av dem vil mene nettopp det! Så her er du på Villspor, Sindre, det er aldri for sent å snu. Og hvis Nordmenn i økende grad er utro er det selvfølgelig et resultat av det moralske forfallet som er i fritt fall som følge av all innvandringen! Jeg kjenner en som hadde møtt en fra Chile i Oslo, så de kan ha sin del av skylda.

    At Chile er i enorm økonomisk vekst kan vi takke General Pinochet for. At broren til dagens president Piñera var ministeren under Pinochet som faktisk privatiserte gruvene og la grunnlaget for økonomisk stabilitet hører vi lite om i dag! Om sosialistene hadde tatt arven hans alvorlig og vedlikeholdt gruvene ville dette aldri skjedd.

    At SV ødelegger landet er ikke en mening, det er en sannhet! Har du hørt om konsensusbasert sannhetsteori, kanskje? Og konsensusen viser at over 95% er enige! Kan vi ikke kalle det konsensus! Kristin Halvorsen må lengre ut på landet!

    Jeg følger ihvertfall med.

  12. Dette blir rett og slett for dumt. Jeg innser at folk vil se på dette som at jeg taper denne debatten, men å diskutere politikk med en nynazist rett og slett ikke mulig.

    Dine argumenter har ingen rot i virkeligheten.
    «Hvis vi tar en meningsmåling blant alle Norges gutter på yrkesfag er jeg sikker på at over 90% av dem vil mene nettopp det!»
    Hva i himmelens navn? Er det gutter på yrkesfag som skal bestemme om jeg er på villspor??

    «At Chile er i enorm økonomisk vekst kan vi takke General Pinochet for.»
    Feil igjen. Den økonomiske veksten i Chile startet lenge etter at folkemorderen Pinochet mistet makten ved et demokratisk(!) valg i 1990. Så dette kan ikke han krediteres for. At du kan hylle denne mannen sier sitt om ditt politiske ståsted, og bekrefter min påstand om at du ikke er for demokrati og at du ikke kan nok om Chilensk historie til å uttale deg.

    «At SV ødelegger landet er ikke en mening»
    Jo, det er en mening. Ingen sannhet. Hvor har du det fra at konsensusen viser at 95% er enige? Slike påstander må jo dokumenteres, hvis ikke er de bare meninger.

    «Kristin Halvorsen må lengre ut på landet!»
    Hva er det for svar på et saklig spørsmål?

    Jeg ser at du skriver at du følger med.
    Hva er det du følger med på? Nyhetsbrevene til Nasjopnal samlig? Du følger iallefall ikke med på verdens utvikling. Har ikke historien lært deg noen ting?

    Du må gjerne besvare spørsmålene jeg har stillt deg. Gjerne litt mer saklig enn «lengre ut på landet» og «rødgrønne svina».

    Lykke til, og vær så snill, for «the greater good», søk hjelp.
    Takk for meg!

  13. Hei!
    Bra vinkling på saken, og jeg er enig i mye det du skriver.
    Det eneste dagens menneske er opptatt av er «hva vil andre tro?«
    Og i det glemmer å tenke selv.
    Fortsett slik, ytre dine meninger med stolthet!
    (men jobb litt med rettskriving)

  14. Sindre:
    Din sosialisme stinker, og gjør deg til en uverdig debattant!

    Ingen har mer enn jeg tatt til orde for en redning av gruve arbeideren, og jeg fortjener mer enn en god del av æren for at dette nå har skjedd!
    Men man har også ett ansvar for å advare mot farene dette kan medføre!

  15. Hehehe! Da er det vel avgjort en gang for alle at dette bare er tull. Litt merkelig å bruke såpass mye tid på å tulle, men du har vel litt tid til overs inne på cella di du Hildegunn? 😉

  16. Takk for din godkjennelse Talg. Den setter jeg særs høyt. Jeg er ikke målbundet, jeg har svart på dine spørsmål, uten at du har kommet med noe fornuftig what so ever.

    Hvis du leser de siste setningene Hildegunn skrev så skjønner t.o.m. du, din lille patetiske nazist, at dette bare er tull.

    Som sagt, lykke til, og søk hjelp 🙂

  17. Ok, Sindre, jeg tar tyren ved hornene og svarer på dine påstander:

    «Dette blir rett og slett for dumt. Jeg innser at folk vil se på dette som at jeg taper denne debatten, men å diskutere politikk med en nynazist rett og slett ikke mulig.»

    Jeg synes vi har en fin diskusjon, jeg. Og hvem har sagt at jeg er nynazist? Det er jeg nemlig ikke, så det er løgn!

    «Dine argumenter har ingen rot i virkeligheten.
    “Hvis vi tar en meningsmåling blant alle Norges gutter på yrkesfag er jeg sikker på at over 90% av dem vil mene nettopp det!”
    Hva i himmelens navn? Er det gutter på yrkesfag som skal bestemme om jeg er på villspor??»

    Gutter på Yrkesfag er den best representative samfunnsgruppen vi har i Norge. Det lærer man bla. i ex.fac. på Universitetet, hvor jeg har vært. Har du, kanskje!? Du er nok for ung (og dum, hehe!).

    «“At Chile er i enorm økonomisk vekst kan vi takke General Pinochet for.”
    Feil igjen. Den økonomiske veksten i Chile startet lenge etter at folkemorderen Pinochet mistet makten ved et demokratisk(!) valg i 1990. Så dette kan ikke han krediteres for. At du kan hylle denne mannen sier sitt om ditt politiske ståsted, og bekrefter min påstand om at du ikke er for demokrati og at du ikke kan nok om Chilensk historie til å uttale deg.»

    Dette er helt feil, og det vet du godt. Generalen skapte politisk stabilitet og la grunnlaget for det økonomiske systemet Chiles fremgang er avhengig av I dag. Se poenget mitt om de privatiserte gruvene og Presidentens bror.

    “At SV ødelegger landet er ikke en mening”
    Jo, det er en mening. Ingen sannhet. Hvor har du det fra at konsensusen viser at 95% er enige? Slike påstander må jo dokumenteres, hvis ikke er de bare meninger.»

    Hvor mange stemmer på SV? Under 5%. Hvor mange stemmer IKKE på SV? OVER 95%! Er ikke det dokumentasjon, kanskje?

    “Kristin Halvorsen må lengre ut på landet!”
    Hva er det for svar på et saklig spørsmål?

    Det er et saklig svar på et usaklig spørsmål: Kristin Halvorsen må ut og sykle.

    «Jeg ser at du skriver at du følger med.
    Hva er det du følger med på? Nyhetsbrevene til Nasjopnal samlig? Du følger iallefall ikke med på verdens utvikling. Har ikke historien lært deg noen ting?»

    Jeg følger med på Informerte Kilder: Hildegunn’s Blog, Jan Simonsen’s Frie Ytringer http://www.frie-ytringer.com/ og en gang i bland også Nettavisen.

    «Du må gjerne besvare spørsmålene jeg har stillt deg. Gjerne litt mer saklig enn “lengre ut på landet” og “rødgrønne svina”.»

    Se over, din gris!

    «Lykke til, og vær så snill, for “the greater good”, søk hjelp.
    Takk for meg!»

    Værsågod bare hyggelig!

  18. Sindre:
    Du er dirkete vemmelig, og uten tvil sosialist!
    Dine ufysleige personagrep og sjikane av min person vil bare tjene til å undergrave deg i all framtid! JEG er demokratiets lys, JEG er Norge’s viktigste blogger og INGEN har rett til og kritsiere meg!!!!!!!!

  19. Ok, jeg klarer ikke la være…

    «Jeg synes vi har en fin diskusjon, jeg. Og hvem har sagt at jeg er nynazist? Det er jeg nemlig ikke, så det er løgn!»

    -Hvis du synes vi har en fin diskusjon, hvorfor kommer du da med så mange nedsettende ord og uttrykk? Dette tyder jo bare på svake formuleringsevner og mangel på noe fornuftig å si. Det er mye mulig du ikke tror du er nynazist, men det meste du sier og mener har røtter i nazismen og facismens ideologi.

    «Gutter på Yrkesfag er den best representative samfunnsgruppen vi har i Norge. Det lærer man bla. i ex.fac. på Universitetet, hvor jeg har vært. Har du, kanskje!? Du er nok for ung (og dum, hehe!).»

    -Dette har ikke jeg lært i ex-fac. Ja, jeg vært på universitetet, jeg har til og med tatt fag der. Nei, jeg er ikke for ung til det. Om du mener jeg er dum, så skal du få mene det. Din mening er din mening.

    «Dette er helt feil, og det vet du godt. Generalen skapte politisk stabilitet og la grunnlaget for det økonomiske systemet Chiles fremgang er avhengig av I dag. Se poenget mitt om de privatiserte gruvene og Presidentens bror.»

    -Dette er rett og slett feil. Pinochet skapte stabilitet ved å forsøke å drepe, kidnappe og kaste ut alle som hadde andre politiske meninger enn han. Han er ansvarlig for å ha tatt livet av i underkant av 4000 mennesker, mer enn 30 000 politiske motstandere ble torturert og nesten 100 000 mennesker ble utvist fra Chile, for å ha egne meninger!

    «Hvor mange stemmer på SV? Under 5%. Hvor mange stemmer IKKE på SV? OVER 95%! Er ikke det dokumentasjon, kanskje?»

    -Nei, det dokumenterer ikke påstanden din. Å ikke stemme SV betyr ikke at man mener partiet ødelegger landet.

    «Det er et saklig svar på et usaklig spørsmål: Kristin Halvorsen må ut og sykle.»

    -Det svaret faller på sin egen urimelighet. Du svarer ikke på det opprinnelige spørsmålet.

    «Jeg følger med på Informerte Kilder: Hildegunn’s Blog, Jan Simonsen’s Frie Ytringer http://www.frie-ytringer.com/ og en gang i bland også Nettavisen.»

    -Nettavisen, ok. Resten? Eh… Informerte kilder? Hehehe!

    «Se over, din gris!»

    -I rest my case! Thats it!

  20. «JEG er demokratiets lys, JEG er Norge’s viktigste blogger og INGEN har rett til og kritsiere meg!!!!!!!!»

    Hildegunn:
    Haha. hvis ingen har rett til å kritisere deg har du misforstått en sentral del av hva demokrati her tror jeg. Hvor vil du hen egentlig? Det inlegget her må jo være kødd?

  21. Jeg er hverken sosialist eller islamelsker, men jeg er 100% sikker på at dette er èn av to ting; en utrolig bra gjennomført spøk, eller et seriøst innlegg, skrevet av en dypt forstyrret sjel. Og hvis sistnevnte er et faktum trenger du intens terapi! Langvarig, medisinert og proffesjonell psykisk behandling!

    Takk for en fantastisk god latter i alle fall..

  22. «Jonas må være en kødd.»

    En kødd som er klar for å stå inne for sine argumenter og å holde en saklig diskusjon hvertfall. hva med deg? Deilig å få personangrepet i trynet med en gang.

  23. Jeg har ikke ledd slik på veldig lenge. Takk for fantastisk humor. Å flytte klassisk forumtrolling ut til en egen blogg er jo et ganske genialt konsept. Hildegunn og Talg Drappen er jo åpenbart samme bruker. Han/hun har her kommet med noen av de morsomste «argumentene» jeg har lest på veldig lenge.

    Jeg nekter nemlig å tro at det finnes så dumme mennesker her i verden.

  24. Flott at du står på Hildegunn!

    Av og til må det være betimelig å stille akturelle spørsmål, ikke la de usakelige sosaliest-muslimene ødelegge ytringsfriheten din!

    Som du ser så har dem ingen ting å komme med, men prøver seg bare på sijkane og drittslenging!

  25. Vet ikke hvem som er verst jeg. Fatter ikke at folk kan ta denne personen seriøst. Forstår dere ikke at det er kødd? Jaja, bra blogg vertfall.. Den skapte jo røre, og det var vel derfor den ble skrevet. Kan jo ikke klage da.. Dette kan du:)

  26. Jeg tror jeg forstår deg Hildegunn. Denne propagandaseieren for sosialistene i Chile er litt skummel.
    Tenk deg en liknende ulykke her i landet, med flere titalls innestengte gruvearbeidere.
    Jeg ville nok i all hemmelighet ha dyttet dynamitt inn i gruva og sprengt hele dritten i lufta. Tenk deg bare hvilken politisk seier Stoltenberg kunne innkassert dersom de ble reddet ut mens han sto med et digert glis og ønsket dem velkommen opp??!!

  27. Eneste grunnen til at du kan ha disse meningene er at du leser like dårlig som du skriver. Du kan umulig få med deg noe som helst

  28. Det er da så innlysende at Hildegunn er en tulleblogger. Jeg har ikke spesielt stor tiltro til mennesker, men så totalt forstokket og tåpelig er det ikke mulig å være. Dessuten ser skrivefeilene særdeles lite naturlige ut. Men moro, joda.

  29. Kanskje FrP burde arrangere en ulykke med påfølgende redningsaksjon rett før Stortingsvalget i 2013?

    En gruppe FrP’ere, f.eks et lokallag, lar seg stenge inne i en tunnel eller hule et eller annet sted i Norges land. Så organiserer FrPs Stortingsgruppe en spektakulær redningsaksjon med bred mediedekning. Nettaviser, TV, live chat, webkamera etc. 24/7.

    Carl Ivar er selvsagt sjef for redningsaksjonen, mens skøyerjenta Siv står med krokodilletårer i øynene og deler ut smask og klem etterhvert som folkene blir reddet ut.

    Det bør gi en boost på oppslutningen, og føre til at den våte drømmen om Führerin Siv som Statsminister blir oppfylt.

    Værsågod, Hildegunn. Idéen er gratis. Bring den videre til dine gode venner i FrPs indre krets.

  30. Bra, men jeg vil gjerne at Siv skal være dypt rystet for hver eneste frepper som kommer ut.

    «Å, så dypt rystet jeg er»

    «Nå er jeg sjokkert»

    «Dette er grove redninger»

    «Hele denne saken viser hvor inkompetent den norske gruve-integreringen er»

    «Der ble jeg jaggu meg dypt rystet igjen»

    osv.

  31. Siv er jo god på engelsk, så hun kan sikkert koste på seg å være «deeply shocked» også, til ære for den internasjonale pressen.

  32. Tror du burde få deg noe Hildegunn…. kan ikke ha blitt så mye på deg.Var det deg jeg så sist i køen da vettet ble delt ut????????

  33. Dette må være noe av det herligste eg har lest.

    Men vet ikke hva som er mest herlig, bloggen eller alle svarene som ikke ser at dette er innlysende svart humor på sitt beste?

    Også de fantastiske avslutningene til Hildegunn: Følg med!!

    He he…ROFLOL, bigtime!! 🙂

  34. Jøsses (<- se, jeg misbruker jesu navn!).

    Det kunne ikke ha slått deg å fullføre grunnskolen og lære deg elementære gramatiske regler? Kanskje ett lite stavekurs? Og når du først er i gang så kanskje du burde lese gjennom barneskolens historiepensum?

    Ville ha prioritert dette før jeg ga meg i kast med allmenn sjikanering og tung nazipropaganda i offentlige kanaler. Kanskje du hadde sluppet å drite deg så ut. For ikke å snakke om å bringe skam på slekta di / eierne dine (regner med at det er mer snakk om hundehold enn barneoppdragelse der i gåren – kanskje en avliving står for døren? Du virker jo litt agressiv.) .

  35. Jesus gråter over deg Hildegunn. Du kan ikke håne guds kjærlighet til alle mennesker på en så brutal måte som du gjør det i innlegget over.

    Håper du finner igjen stien og vender deg bort fra mørket du har rotet det bort i. Gud er kjærlighet.

  36. Dette er jo en fantastisk blogg, og jeg håper HG holder koken en stund til (selv om det har vært tabber som gjør at sporing blir mulig).

    Flott IQ-test, som dessverre bare ~3% består.

  37. @ Even Skudenes :

    Jeg håper for all del at det du nettopp har skrevet var ment som tull, for det må være det dummeste jeg har hørt! Hilde Gunn har rett og slett INGEN gjennomtenkte, eller for den saks skyld logiske innlegg- å det å hevde at denne bloggen er fantastisk sier jo en hel del om deg, om du faktisk er serriøs.

    Jeg sier bare en ting, vi trenger idioter like lite som vi trenger kommunister- kan dere ikke planlegge en gathering i Nord-Norge, å sørge for å komme dere over russergrensen?

  38. Stå på Hildegunn!!
    Endelig en røst som setter søkelyset på mørket, og hvor skummelt det er der. Noe de sosialistiske myndigheten ikke vil vi skal tenke på.
    Herlig fantastisk blogg som jeg gleder meg til å følge:)

  39. «Typisk dere tilbakeståeende drittsosialister å ikke være for mentalt tilbakestående til å kunne føøre en saklig debatt!!»

    Jeg skjønner ikke hva dere sosialister hisser dere opp etter. Hildegunn skriver jo selv at dere IKKE er mentalt tilbakestående nok til å kunne føre en saklig debatt med henne 😀

    Jeg er selv FrP-velger, men tar selvsagt kraftig avstand fra alt våset denne dama skriver, som jo naturligvis ikke har noe som helst med FrP-politikk å gjøre. Enten har vi å gjøre med ei splitter pine gal dame, eller så er det en FrP-hater som gjør sitt ytterste for å sverte partiet. Jeg tipper det er det siste.

  40. Jan-Erik Hansen:
    Nei, nå tror jeg du rører fælt! Hildegunn forfekter god FrP-politikk.

    Jeg er ganske sikker på at jeg har lest i FrPs prinsipp-program for Stortingsperioden 2009-2013 at man er mot all form for redningsarbeid knyttet til gruvearbeidere som sitter fast under jordens overflate.

    Dessuten var det noe med bompenger. Tror de er mot det også (er ikke sikker, må sjekke…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *